9 de des. 2008

Informació de la campanya

L’Obra Cultural Balear ha posat en marxa una gran campanya de participació ciutadana a favor de la llengua catalana. L’entitat pretén organitzar centenars de reunions de petit o gran format per explicar a persones de diferents sectors socials la seva tasca actual i per sensibilitzar els participants a favor de la llengua pròpia. La finalitat de l’OCB és arribar directament a més de 12.000 persones durant l’any 2009.

La campanya aprofitarà la xarxa associativa existent i centrarà la seva acció en aquelles entitats a les quals històricament ha estat més difícil arribar-hi. L’OCB té previst adreçar-se a clubs esportius, associacions de la tercera edat i entitats de nouvinguts, entre d’altres. Amb aquesta finalitat, l’entitat ha elaborat diferents materials de campanya, entre els quals destaca la famosa tassa de cafè, que té com a finalitat fer més lleugeres les trobades. L’OCB també ha editat fulls explicatius de la campanya, argumentaris en diferents idiomes i, fins i tot, sobres de sucre.

La campanya anirà a càrrec d’un equip format per voluntaris i treballadors de l’entitat i que abordarà les qüestions més habituals en matèria de llengua, amb la voluntat de sensibilitzar diferents sectors socials i combatre’n els prejudicis. Està previst que acabi amb una gran concentració a favor de la llengua que es farà a Palma el novembre de 2009.

------------------------------------------------------------------------------

Arreu del món, a totes les cultures, prendre un cafè és signe de conversa amistosa i d’intercanvi civilitzat d’idees. Per això, l’Obra Cultural Balear us convida a prendre un cafè per parlar, sense prejudicis, de les qüestions que us preocupen entorn de la llengua, perquè és important que els ciutadans participin i diguin la seva.

Si voleu fer un cafè per la llengua, posau-vos en contacte amb nosaltres.

Si formau part d’una associació o d’un col·lectiu, us podem visitar al vostre local.

També ens podeu trobar els dimecres horabaixa a Can Alcover i els dijous horabaixa de 16.30 a 19.00 hores al bar Omissió (situat devora el local de l’OCB).

Tel: 971 723 299

A/e: ocb(a)ocb.cat